Μήνυμα Προέδρου - Σκοπευτικός όμιλος Ρόδου

Μήνυμα Προέδρου

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

07/01/2018 Μήνυμα Προέδρου για το νέο έτος
Rating:2.94, Votes:36
  • Ο Πρόεδρος Ι. Χαρίτος
    Ο Πρόεδρος Ι. Χαρίτος

 

            Αγαπητοί φίλοι, συναθληταί και μέλη του Σκοπευτικού Ομίλου Ρόδου, εύχομαι σ΄όλους σας το νέο έτος να σας φέρει υγεία ,ατομική και οικογενειακή ευτυχία, να εκπληρώσει όλους τους πόθους σας και στην Πατρίδα μας την προσδοκωμένη οικονομική ανάκαμψιν και κοινωνικήν ευημερίαν.

Είναι γενική η πεποίθεσις ότι οι καιροί είναι δύσκολοι για τους έλληνες, όμως με πίστιν στον Θεό και στις ικανότητές μας ,ευελπιστώ ότι θα ξεπερασθούν όσον το δυνατό γρηγορότερα τα εμπόδια όπου έχουν δημιουργηθεί και θα ανατείλουν καλλίτερες μέρες.

Ο Ομιλος μας απέκτησε, κατά διοίκησιν και χρήσιν,το σκοπευτήριο αεροβόλων όπλων ,το οποίον ευρίσκεται εις την οδό Καποδιστρίου 2 της πόλεως Ρόδου.

Η απόκτησις του σκοπευτηρίου αυτού,η οποία έγινε με την αποδοχή των προτάσεών μας από τον Δήμαρχο Ρόδου κ.Φώτιο Χατζηδιάκο και την ομόφωνη στήριξιν και απόφασιν του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου, αποτελεί μία μεγάλη επιτυχίαν, αλλά και μία μεγάλη ευκαιρία για να αναπτύξουμε τα Ολυμπιακά αθλήματα τα οποία τελούνται με τα όπλα αυτά.

Το σκοπευτήριο των αεροβόλων όπλων ανακαινίσθηκε  πλήρως με τις προσπάθειες μελών του Ομίλου μας και ήδη αποτελεί έναν διακεκριμένον αθλητικόν χώρο με δυνατότητες οργανώσεως διεθνών αγώνων .

Είμαι βέβαιος ότι όλοι θα συμβάλετε ,πέραν του αθλήματος της πρακτικής σκοποβολής, εις το οποίον ο ΄Ομιλός μας έχει διαπρέψει αναδεικνύοντας πρωταθλητάς και διακεκριμένους σκοπευτάς και πάνω απ΄όλα έχει διαπρέψει δια το ήθος των αθλητών του και των μελών του και εις την περαιτέρω ανάπτυξιν των Ολυμπιακών αθλημάτων των αεροβόλων όπλων και του σταθερού στόχου,προσφέροντας με τον τρόπον αυτόν ακόμη μίαν θετική υπηρεσία εις τον Ροδιακόν αθλητισμόν.

Με τας σκέψεις αυτάς,επαναλαμβάνω τας ευχάς μου και την αγάπη μου προς όλους σας.

                                      Ρόδος 07 Ιανουαρίου 2017

                                          Ο Πρόεδρος του ΣΚΟΡ

         

                                             Ιωάννης Γ.Χαρίτος

                                                Δικηγόρος

 

 

 
                     
      
  Twitter   Facebook YouTube Eu Shooting Confederation International Shooting Sport Federation International Practical Shooting Confederation  Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος      
                     
Free Hit Counter
Επισκέψεις σελίδας