Συνάντηση Προέδρου με το Δήμαρχο Ρόδου κο Φώτη Χατζηδιάκο. - Σκοπευτικός όμιλος Ρόδου

Συνάντηση Προέδρου με το Δήμαρχο Ρόδου κο Φώτη Χατζηδιάκο.

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

01/03/2018 Συνάντηση Προέδρου με το Δήμαρχο Ρόδου
1
Rating:5.00, Votes:87

Την 27η Φεβρουαρίου ο πρόεδρος του ΣΚΟΡ κος Χαρίτος Ιωάννης επισκέφτηκε τον Δήμαρχου Ρόδου κο Φώτη Χατζηδιάκο και τον αντιδήμαρχο κο Γεώργιο Πόκια. Η συνάντηση είχε διάρκεια μία ώρα και είχε ως αντικείμενο την ενημέρωση του δημάρχου σε όλα τα προβλήματα που απασχολούν τόσο το σκοπευτήριο των πυροβόλων όπλων στο Καλαμώνα όσο και το σκοπευτήριο των αεροβόλων όπλων που βρίσκεται επί της Καποδιστρίου. 
Επίσης ο πρόεδρος του ΣΚΟΡ παρέδωσε στον Δήμαρχο πλήρη σχέδια για τον εκσυγχρονισμό τόσο του χώρου του σκοπευτηρίου του Καλαμώνα όσο και για των υφιστάμενων εγκαταστάσεων. Επιπρόσθετα αποκάλυψε στον κο Δήμαρχο ότι πρόθεσή του είναι στα κτήρια αυτά να εγκατασταθεί πολεμικό μουσείο το οποίο θα προβάλει και την πολεμική ιστορία της Δωδεκανήσου. Ο πρόεδρος του ΣΚΟΡ επιφυλάχθηκε πέραν των σχεδίων, που κατέθεσε τα οποία είναι μελέτη και δωρεά του κου Χατζηκωνσταντίνου Πάυλου, ότι εντός των ημερών θα του παραδώσει σχέδια ηλεκτρολογικά και μηχανολογικά του πεδίου βολής τα οποία ζήτησε να συνταχθούν από τον ηλεκτρολόγο μηχανολόγο κο Ακρίδη Αθανάσιο ο οποίος και πρόσφερε δωρεάν τις υπηρεσίες του.

Ο κύριος Δήμαρχος, αλλά και ο παριστάμενος κος Γ.Πόκιας άκουσαν με μεγάλο ενδιαφέρον την ενημέρωση που τους έγινε από τον κο Χαρίτο και υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν ότι είναι δυνατόν μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων του Δήμου τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να υλοποιηθούν οι στόχοι του ΣΚΟΡ για το καλό του αθλητισμού αλλά και της πόλεως γενικότερα.
Ο κος Χαρίτος ευχαρίστησε το Δήμαρχο για τη συνεργασία και τις προσπάθειες που υποσχέθηκε να καταβάλει άμεσα.

 
                     
      
  Twitter   Facebook YouTube Eu Shooting Confederation International Shooting Sport Federation International Practical Shooting Confederation  Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος      
                     
Free Hit Counter
Επισκέψεις σελίδας